preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2480999
Ovaj mjesec: 706
Ovaj tjedan: 181
Danas: 5
UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED 2020./21.
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zaprimanje upisnica (jesenski rok)
Autor: Martina Perić, 26. 8. 2021.

Trenutkom objave konačnih ljestvica poretka (28.8.) kandidati stječu pravo upisa u program obrazovanja najvišega prioriteta u kojemu se nalaze u sklopu upisne kvote. Konačne ljestvice poretka više se ne mijenjaju.
Kandidat svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici dostupnoj na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a (www.upisi.hr), koju je dužan dostaviti u srednju školu u kojoj je ostvario pravo upisa. U Prirodoslovno - grafičkoj školi se upisnice učenika upisanih na jesenskom roku primaju  30.8.2021. i 31.8.2021. od 8:00 do 12:00 sati.

Upisnica je obrazac koji sadrži osnovne informacije o obrazovnome programu ili programima u koje je kandidat stekao pravo upisa. Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici i dostavi je srednjoj školi zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom (kemijski tehničari donose potvrdu medicine rada, a kandidati upisani u smjerove grafički urednik - dizajner, medijski tehničar i web dizajner donose potvrdu školskog liječnika) kandidat je upisan u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. Kandidati koji nisu u mogućnosti doći u školu u navedeno vrijeme dokumente i upisnicu mogu u istom roku poslati e-mailom na adresu bozena.mador-brkic1@skole.hr ili ured@pgszd.hr.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju