preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

Popis udžbenika
 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2477299
Ovaj mjesec: 467
Ovaj tjedan: 155
Danas: 16
EKO SPIZA

U Prirodoslovno-grafičkoj školi već se 18. put održava manifestacija Eko dani, ovaj put posvećana hrani i prikladno nazvana Eko spiza. Eko dani uključuju različite aktivnosti poput predavanja, kvizova, biciklijade, kazališnih predstava, pa toga nije izostalo ni ove godine kad su Eko dani postali punoljetni.

 

       

Priloženi dokumenti:
kemija hrane.docx

AKTIVNOSTI - EKO DANI 2019.

Glazbeno-scenska svečanost u Kazalištu lutaka Zadar

Četvrtak, 2. svibnja 2019.

U bogati program Eko dana sjajno se uklopila i tradicionalna kazališna manifestacija koju su izražajnim glumačkim i glazbenim interpretacijama začinili naši učenici te gosti iz Gimnazije Vladimir Nazor i Gimnazije Juraj Baraković.

U ludastoj predstavi Simpatična ekoincidencija iliti Kiselina (scenarij i režija, Ivica Antić, uz obilatu pomoć cijele ekipe), glumili su, skladali i pjevali: Laura Tršić, Tea Fazinić, Dorian Dukić (kreator svih video priloga) te Petar Kevrić, koji je kasnije interpretirao jedan duhoviti monolog predstavljen i na državnoj smotri Lidrano 2019.

U scenskoj igri Tarzan svoje su dojmljivo glumačko umijeće iskazali talentirani učenici Gimnazije Juraj Baraković – Tamara Kovačević i Luka Nešović (pod mentorstvom profesorice Katarine  Matek također su nastupili na državnom Lidranu 2019.).

Imali smo čast da nam naši dugogodišnji suradnici (sadašnji i dojučerašnji učenici), akademski glazbenici priušte krasne instrumentacije – Tena Milinčić na violini te Adrian Valčić na glasoviru.Valja naglasiti kako je njihov nastup  u video prilogu rječito i emotivno najavio naš ravnatelj.  Jer, bez Tome ništa ne ide, dabome!

Neka ćete imena pročitati uz glazbene priloge, a mnoge koji su svoje glasove uklopili u zborsku pjesmu teško je i nabrojiti a kamoli imenovati, ali to ništa ne umanjuje njihov doprinos sadržajnom događanju te inspirativne večeri.

Hvala svim učenicima, profesorima, prijateljima i rodbini koji su svojom nazočnošću začinili manifestaciju u dobrano popunjenom gledalištu Kazališta lutaka.

Već se radujemo novim izazovima zajedno s vama!

Skladba: „Dobar dan“, Oliver Dragojević
Tekst: S. Popović
Glazba: Z. Stipišić Gibonni
Solisti: Ivana Dobrijević, Ivica Antić
Glasovirska pratnja: Dorian Dukić
Zbor: učenici Prirodoslovno-grafičke škole i Gimnazije Vladimir Nazor
Voditeljica: Iva Mustać Klarić

Skladba: „Ima jedan svijet“
Glazba i stihovi: M. Limić Mišo
Solistica: Laura Tršić
Glasovirska pratnja: Dorian Dukić
Voditeljica Iva Mustać Klarić
Prateći vokali: Karmen Jurić, Karla Končurat, Ivana Dobrijević, Iva Mustać Klarić
preskoči na navigaciju