preskoči na sadržaj

Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Login
Tražilica
Kemijski laboratorij

         

Terenska nastava

 

 

Zelene ulice našeg grada

Forenzična ispitivanja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 5. 2013.

Ukupno: 2481449
Ovaj mjesec: 1156
Ovaj tjedan: 151
Danas: 31
oglasna ploča
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JAVNI NATJEČAJ
Autor: Darko Pečanac, 20. 10. 2020.

Na temelju Odluke o uvjetima, kriterijima i postupku za davanje u zakup i privremeno korištenje prostora i opreme u školskim ustanovama Zadarske županije KLASA:406-01/18-1/20;  URBROJ:2198/1-02-18-3 od 10. prosinca 2018. godine (u daljnjem tekstu. Odluka), odredbi Statuta    i odluke Školskog odbora od 06. listopada 2020. godine    r a s p i s u j e  s e

JAVNI NATJEČAJ

za davanje u zakup prostora za smještaj automata za napitke i snack

s priključkom za električnu energiju


Predmet natječaja je davanje u zakup prostora u Prirodoslovno-grafičkoj školi, Zadar, Perivoj Vladimira Nazora 3, za potrebe postavljanja automata za  napitke i snack s priključkom za električnu energiju.

Broj automata: dva (2) i to jedan (1) za tople napitke i jedan (1) za hladne napitke i snack.

 

Minimalni iznos zakupnine prostora za smještaj automata za napitke s priključkom električne energije, sukladno Odluci i cjeniku za zakup i privremeno korištenje prostora i opreme u školskim ustanovama Zadarske županija (u daljnjem tekstu: Cjenik) iznosi 700,00 kn (bez PDV-a) mjesečno po jednom (1) automatu za napitke na prostoru s priključkom električne energije. Režijski troškovi uračunati su u iznos zakupnine. Plaćanje zakupnine do 5. dana u mjesecu. Zainteresirani ponuditelji mogu dati ponudu samo za oba aparata.

 

Ponuditelj mora posjedovati različite vrste naplatnih sustava koje u potpunosti mogu zadovoljiti korisnike i to: sustav s kovanicama i papirnatim novcem, uz povrat razlike novca.

Ponuditelj mora besprijekorno održavati higijenske uvjete automata za napitke u skladu sa sanitarno-higijenskim propisima te je prema zakupodavcu i prema trećim osobama odgovoran za rad automata za napitke i proizvode iz automata.

 

Prostor se daje zakup na određeno vrijeme od jedne (1) godine pod slijedećim uvjetima:

 

  • Lokacija:

Prirodoslovnografička škola, Zadar, Perivoj Vladimira Nazora  3, prizemlje, u određenom prostoru školskog hodnika s priključkom električne energije

 

Automat za napitke mora zadovoljavati minimalne tehničke karakteristike:

  • više mogućnosti odabira toplih napitaka na bazi instant kave, ekspresso kave, mlijeka, čaja,  kava s mlijekom, cappuccino, čokoladni napitak  i druge mogućnosti uz doziranje šećera.

U aparatima  za hladne napitke nije dopuštena ponuda alkoholnih pića.

 

Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe.

 

Pisane ponude za sudjelovanje u natječaju moraju sadržavati:

 

  • ime i prezime, OIB i adresu prebivališta za fizičke osobe, odnosno naziv tvrtke, OIB i adresu sjedišta za pravne osobe,
  • presliku osobne iskaznice za fizičke osobe, za pravne osobe izvadak iz sudskog registra ne stariji od 3 (tri) mjeseca, odnosno presliku obrtnice (za obrtnike) ovjerenu kod javnog bilježnika
  • jasno navedenu visinu ponude mjesečne zakupnine po automatu za napitke izražene u kunama (brojkama i slovima) bez PDV-a
  • potvrda Porezne uprave o stanju duga ne starije od 30 dana
  • prodajni asortiman koji se namjerava ponuditi sa pripadajućim cijenama tijekom najma.

 

Ponuditelj u cijelosti snosi troškove nastale održavanjem i servisiranjem automata za napitke, te se obvezuje kvarove i zastoje otkloniti u roku od 24 sata od dojave kvara.

 

 Rok za dostavu  ponude je 8  dana od dana objave natječaja.

 Javni poziv traje od  20. – 28. listopada 2020.

 

Pisane ponude dostavljaju se poštom  u zatvorenoj omotnici s naznakom: „NE OTVARAJ – PONUDA ZA JAVNI NATJEČAJ“ na adresu Prirodoslovno-grafička škola, 23000 Zadar, Perivoj Vladimira Nazora  3.

 

Natječaj se objavljuje na oglasnoj ploči škole i na mrežnim stranicama škole.

 

Javni se natječaj može održati i ako sudjeluje samo jedan natjecatelj. Škola pridržava pravo ne izabrati ni jednog ponuditelja bez navođenja razloga i ne odgovara za eventualnu štetu sudionicima natječaja.

 

Otvaranje ponuda će biti u prostoru Prirodoslovno-grafičke škole  najkasnije 10 (deset) dana od dana zaključivanja natječaja i neće biti javno.

Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.

 

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ponuda koja uz ispunjenje svih uvjeta iz javnog natječaja sadrži i najviši ukupni iznos zakupnine za oba aparata.

 

Po odabiru najpovoljnijeg ponuditelja svi kandidati će biti obaviješteni o izvršenom izboru pisanim putem na adresu navedenu u ponudi.

 

Zakupnik s kojim će biti zaključen Ugovor o zakupu prostora za smještaj automata za napitke i snack  ne može isti dati u podzakup.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Prirodoslovno-grafičkoj školi  ili na tel. 023/ 213 746, e-mail: ured@pgszd.hr.

 

 

 

                                                                                              Ravnatelj:

                                                                                   Tomislav Grbin, dipl.ing.Priloženi dokumenti:
JAVNI_NATJECAJ.docx (18.55 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju